Vliegen

Transavia

 

Vanaf april tot en met oktober vliegt u vanaf Amsterdam (Transavia) en vele andere Noord-Europese steden rechtstreeks naar Kalamata. De vliegtijd van Amsterdam naar Kalamata bedraagt 3 uur. Kalamata ligt op circa 55 kilometer van Fínikounda, in een uur bereikt u onze villa!

Vanuit Nederland kan er ook rechtstreeks gevlogen worden naar Athene. De vliegtijd van Amsterdam naar Athene bedraagt eveneens 3 uur. Vanuit Athene is het ongeveer 3 uur en 15 minuten rijden naar onze villa.

Vliegveld Athene

Vanaf vliegveld Athene

Vanaf de luchthaven volg de borden naar Elefsina en vervolgens Korinthos, Tripoli en Kalamata.

Het is één lange snelweg die vanaf Tripoli recentelijk nieuw is aangelegd. De bebording is eveneens in het Engels en de weg is eenvoudig te vinden. Vanaf Athene tot Kalamata moet tol worden betaald. Neem daarom wat contant geld mee (creditcards worden niet geaccepteerd).

De snelweg stopt naast het vliegveld van Kalamata.

Volg vanaf daar de route onder het kopje Vanaf vliegveld Kalamata hiernaast. 

Kalamata airport

Vanaf vliegveld Kalamata

Ga het vliegveld af en sla direct rechtsaf richting Messini en Pylos.

Na een paar honderd meter kom je uit op een rotonde. Op de rotonde volg de borden Messini en vervolgens Pylos. In het dorpje Rizomilos volg je de weg richting Pylos (niet richting Koroni).

In Pylos aangekomen, rij om het plein heen en ga de eerste weg rechts af omhoog richting Methoni.

Voor Methoni links af richting Fínikounda. Na 7,5 kilometer ben je op de bestemming aangekomen.


Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.