Route

Car rental

 

Als u niet met eigen vervoer komt, is het huren van een auto in Griekenland relatief goedkoop. Vanzelf is dit mede afhankelijk van het type auto dat u wilt huren en in welke periode. Wij kunnen uiteraard aanbevelingen doen op basis van onze eigen ervaringen.

Ons adres is: Καμάρια 240 06, Griekenland. Een straatnaam en huisnummer ontbreekt vaak op het Griekse platteland. Zo ook bij ons. Als u via uw internetbrowser naar Google Maps gaat kunt u als adres invoeren: RQ2C+7R Kamaria, Griekenland. U ziet dan onze exacte locatie. De autokaart kunt u hier bekijken (zal openen in een nieuw venster).

Vliegveld Athene

Vanaf vliegveld Athene (ca. 3 1/2 uur)

Als je de luchthaven afrijdt dan volg je de borden naar Elefsina en vervolgens Korinthos, Tripoli en Kalamata.

Het is één lange snelweg die vanaf Tripoli recentelijk nieuw is aangelegd. De bebording is eveneens in het Engels en de weg is eenvoudig te vinden. Vanaf Athene tot Kalamata moet tol worden betaald. Neem daarom wat contant geld mee (creditcards worden niet geaccepteerd).

De snelweg stopt naast het vliegveld van Kalamata.

Volg vanaf daar de route onder het kopje Vanaf vliegveld Kalamata hiernaast. 

Kalamata airport

Vanaf vliegveld Kalamata (ca. 1 uur)

Ga het vliegveld af en sla direct rechtsaf richting Messini en Pylos.

Na een paar honderd meter kom je uit op een rotonde. Op de rotonde volg de borden Pylos. In het dorpje Rizomilos volg je de weg richting Pylos (niet richting Koroni).

In Pylos aangekomen, rij om het plein heen en ga de eerste weg rechts af omhoog richting Methoni.

Voor Methoni links af richting Fínikounda. Na 7,5 kilometer ben je op de bestemming aangekomen.


Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.