Villa van Staden

Onze Villa

Afwerking / Inrichting

Onze villa wijkt af van de meeste andere huizen die verhuurd worden. De villa is strak, modern en zeer luxe ingericht. Het is van alle denkbare gemakken voorzien en er is niet bezuinigd op de inrichting.

Indeling

Klik op de knop onder deze tekst voor foto's en een beschrijving van alle kamers in onze Villa.

Villa

Onze gasten over ons

Klik op de knop hieronder om te lezen wat onze gasten over over onze Villa hebben te zeggen.

Reviews

 

1e Verdieping

Onze villa ligt tegen een glooiing, waardoor de entree op de eerste verdieping is. Je komt binnen op de eerste verdieping waar zich twee slaapkamers bevinden.

Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet op de verdieping. Alle slaapkamers hebben een terras met een geweldig uitzicht over de zee. Een centrale hal geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamer.

Een deel van het buitenterras is overdekt en er staat een ligbed, Griekse stoeltjes en tafeltje. Een heerlijk plekje met een geweldig mooi uitzicht wat de gelegenheid geeft om ook even in de schaduw te zitten als het zonnetje te warm wordt.

Begane Grond

De begane grond heeft een woonkamer met open haard, een eetkeuken, een derde slaapkamer en de tweede badkamer met toilet. De woonkamer en de eetkeuken grenzen aan de tuin.

De woonkamer is voorzien van een LCD TV, een stereo installatie (ook voor MP3 cd's), satelliet ontvanger met ontvangst van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse zenders en een DVD speler. Er liggen een aantal Dvd's en CD's, maar verwachten dat onze gasten eerder voor de zon, het zwembad en de prachtige uitzichten zullen kiezen :-)

Buiten

Buiten is een groot zwembad van ca. 8x5 meter en zijn er verschillende natuurstenen terrassen. Ook is er een tuinset om lekker te chillen met een glaasje wijn en van de zonsondergang te genieten.

Het zwembad is onverwarmd en in het seizoen rond de 30 graden. Buiten het seizoen (met name na de winter) is het water uiteraard koeler.

Verkoeling en verwarming

Zomer

De villa heeft drie airconditioners. Doordat de villa aan zee ligt hebben wij ook zelfs in de warmste maanden de airco zelden aan.

Winter

Onze ervaring is dat de temperaturen zelfs in November of bijvoorbeeld Februari zo hoog zijn (vaak overdag rond de 20 graden) dat een kachel in het geheel niet nodig is.  Er is echter een open haard in de woonkamer en de airo's kunnen eveneens als verwarming worden gebruikt.

Overigens is het huis voorzien van centrale verwarming (op aanvraag ivm olievoorraad)voor hen die er willen overwinteren