De Villa in meer detail.........

Op deze pagina staat een beschrijving en verschillende foto's van de kamers in onze villa. Klik hier voor een pagina met grotere foto's.

Woonkamer

De woonkamer heeft goed zittende banken en heeft twee deuren naar het zwembad en het terras. In de woonkamer is tevens een airconditioning aanwezig. Er een meubel met een satelliet ontvanger (voor ontvangst van Nederlandse, Engelse en vele andere kanalen), een DVD speler en een LCD Televisie. Ook staat er een HiFi set die een USB aansluiting heeft alsook MP3 CD's kan spelen. Er zijn verschillende Dvd's en Cd's. Voorts staat er een boekenkast met lectuur (boeken en tijdschriften) en zijn er enkele spelletjes aanwezig.

In de woonkamer is een open haard, wat extra aangenaam kan zijn (overigens heeft het hele huis ook centrale verwarming) om in onze Villa te overwinteren. De eetkeuken ligt direct naast de woonkamer. Vanuit de woonkamer zijn er aan twee zijden openslaande deuren om naar de terrassen en het zwembad te gaan.

Badkamer Beneden

Deze badkamer op de begane grond heeft een toilet, grote doucheruimte douche en wastafel. Het wastafel meubel heeft veel opbergruimte. Boven de wastafel hangt een grote spiegel.

Badkamer boven

De badkamer op de eerste verdieping heeft een toilet, douche en wastafel. Het wastafel meubel heeft veel opbergruimte. Er is een raam in de badkamer aanwezig en boven de wastafel hangt een grote spiegel.

 

Eetkeuken

De keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien.

Er staat een Amerikaanse koelkast die naast koelt en vriest ook voorziet in ijswater, ijsklontjes en crunched ijs). Daarnaast staat er een wasmachine, een vaatwas machine, magnetron en een oven met elektrisch fornuis. Ook zijn er een tafelgrill, waterkoker, koffiezet apparaat, staafmixer en sinaasappelpers.

Er is ruim voldoende servies voor ongeveer 10 personen: glazen (borrel glaasjes, wijn glazen, longdrink glazen), bestek (messen, lepels, vorken, gebaksvorkjes, koffie lepeltjes, scharen, vleesmessen, knoflookpers etc.). Er is een pannenset, diverse koekenpannen, plastic bewaardozen voor in de koelkast of vriezer, opdien schalen etc. Daarnaast is er ook een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Klik voor meer informatie over de inventaris van de keuken:

Keuken

Toren"kamer"

Op de verdieping zijn een aantal terrassen. Zo ligt er aan de zeezijde een terras langs de twee slaapkamers. Via dit terras is een groter overdekt terras bereikbaar waarnaast eenzelfde niet overdekt terras ligt.

 

Het overdekte terras is heerlijk om even uit de zon te zitten en te genieten van het uitzicht. We hebben er een deck-chair neergezet alsook een authentiek Grieks setje bestaande uit een tafeltje en twee stoelen.

 

 

Tuin

Achter de villa, dus aan de zeezijde, is er een groot terras waar we een loungeset hebben neergezet met 6 individuele stoelen en een teak houten tafel.

 

 

Daarnaast staat er een grote mozaïeken eettafel die we locaal hebben laten maken. Deze tafel geeft plaats aan 8 personen en is een ideale plek voor het ontbijt.

 

 

Verder staan in de voor en achtertuin ruim twintig olijfbomen en staat er verder een bananenboom, palmbomen, vijg, limoen en oleanders.

 

Slaapkamers

Slaapkamer 1 Boven

Deze ruime slaapkamer is voorzien van twee elektrisch verstelbare boxsprings en een grote inbouw kledingkast. Voorts is er een LCD televisie en een DVD speler. De slaapkamer heeft een airconditioning. De deuren kunnen naar behoefte worden gesloten met voorzetluiken of kunnen geheel worden geopend met of zonder hor.

De slaapkamer komt uit op twee terrassen met ook hier weer een geweldig uitzicht (zie foto beneden). Het terras aan de voorzijde kijkt uit over zee. Het andere terras bij deze slaapkamer bestaat uit een overdekt deel en nog een ruim open terras.

Slaapkamer 2 Boven

Deze slaapkamer is voorzien van twee elektrisch verstelbare boxsprings (die ook uit elkaar geschoven kunnen worden om twee eenpersoons bedden te maken) en een hang/leg kledingkast. Voorts is er een LCD televisie (kan op dit moment alleen DVD's afspelen) en een DVD speler.

De slaapkamer heeft airconditioning en een geweldig uitzicht. De deuren kunnen naar behoefte worden gesloten met voorzetluiken of kunnen geheel worden geopend met of zonder hor. De slaapkamer komt uit op een terras met ook hier weer een geweldig uitzicht.

Slaapkamer Beneden

Deze slaapkamer is voorzien van twee elektrisch verstelbare boxsprings die uit elkaar getrokken zijn om twee eenpersoons bedden te maken (kunnen ook weer tegen elkaar geschoven worden). Er staat een hang/leg kledingkast, een nachtkastje en een radio/CD setje.

De slaapkamer heeft een gedeelde airconditioning en heeft een geweldig uitzicht. Het raam kan naar behoefte worden gesloten met het voorzetluik of kan geheel worden geopend met of zonder hor.