Taverna Tzoka

Dit is één van onze favouriete taverna's. Typisch een adresje dat je maar moet weten. Hier komen alleen wat lokale Grieken eten en toeristen hebben wij er nog niet gezien. Gastvrouw Elenh Tzoka doet haar uiterste best je het naar de zin te maken. Ze spreekt een paar woorden Engels. Heerlijk traditioneel Grieks eten voor weinig geld. Absolute aanrader.

Wat eet je er?

De kaart is heel beperkt in omvang en er staan hoogstens tien gerechten op. De worstjes zijn overigens heerlijk, evenals de kakelverse kip als ze die serveren. Apart is dat in plaats van een blikje fris te bestellen (1 Euro), je ook een anderhalve literfles fris kunt bestellen voor 2 Euro. Probeer vooral ook de huisgemaakte Ouzo en Tsiporo!

Contact

Telefoonnummer is +30 2723023072

elenhtzoka@gmail.com

Route

Ga vanaf onze villa rechtsaf de kustweg op en rij via Methoni richting Pylos. Halverwege Mathoni en Pylos zie je bordjes staan naar Varakes. Volg deze bordjes. Vanuit hier volg je de bordjes Mesochori. In Mesochori aangekomen sla je links af op de doorgaande weg en gelijk rechts aan de kant van de weg zit de taverna.


Grotere kaart weergeven

Impressie