Per vliegtuig

Vanaf april tot en met oktober vliegt je vanaf Amsterdam en vele andere Noord-Europese steden rechtstreeks naar Kalamata. De vliegtijd van Amsterdam naar Kalamata bedraagt 3 uur. Kalamata ligt op circa 55 kilometer van Fínikounda, in een uur bereikt je onze villa! Voor het comfort van het direct op Kalamata aanvliegen betaal je wel. Tickets zijn een stuk minder goedkoop dan vluchten op Athene.

Vanuit Nederland kan er ook rechtstreeks gevlogen worden naar Athene. De vliegtijd van Amsterdam naar Athene bedraagt eveneens 3 uur. LET OP: Door onze belastingen, is het vertrek vanaf Brussel aanzienlijk goedkoper dan vanaf Nederland.

Vanuit Athene is het netto (zonder stops) ongeveer 3 1/2 uur rijden naar onze villa. De nieuwe autoweg tussen Tripoli en Kalamata is bijna gereed en de rijafstand wordt dan ongeveer 3 uur.

 

Kalamata

Transavia vliegt in het seizoen vanuit Amsterdam rechtstreeks op Kalamata

Athene

Brussels Airlines vliegt vanuit Brussel op Athene en is op dit moment het goedkoopst: Vanuit zowel Amsterdam als Brussel (goedkoper) vliegt Aegean Airlines:
       

 

Swiss Air vliegt vanuit Amsterdam via Zurich op Athene: Ook Olympic Airlines vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam op Athene:

Natuurlijk mag ook onze nationale trots niet ontbreken in deze opsomming: Verder is het mogelijk om via Keulen naar Athene te vliegen met Germanwings

Autohuur

Op de luchthaven van Athene en Kalamata zijn de meeste grote autoverhuurbedrijven (zoals Hertz, Avis, National) vertegenwoordigd en zijn tegen schappelijke tarieven auto's te huur.

Wij maken altijd zelf gebruik van economycarrentals die goede auto's tegen scherpe prijzen verhuren en waar alle verzekeringen all-in zijn en onbeperkt aantal kilometers is in de prijs inbegrepen. Omdat wij zelf daar altijd huren krijgen wij korting op de huurprijzen, boekt u via ons, dan stellen wij die korting graag aan u beschikbaar.

Widgets

We hebben een pagina online gezet waarop je via wat widgets een snel overzicht ziet van ticketsprijzen. Zo staat er een KLM widget, maar zijn er ook widgets te gebruiken van vliegennaar.nl op zowel Athene als Kalamata. Klik hier voor de widget pagina.