Links

Hieronder staan een aantal links die kunnen helpen in de voorbereiding van uw vakantie in Griekenland. Klik op een "stoeltje" naast elk van de omschrijvingen voor de link. Links openen in een nieuw scherm.

Lokale Links

Messinia Forum: Tips, suggesties, handige adressen etc. voor eigenaren en huurders van woningen in Griekenland, Peloponnesos, Messinia
Startpagina Peloponnesos: De bekende startpagina, echter specifiek voor de Peloponnesos en per regio daarbinnen.
Prefectuur Messinia: Officiële website van de prefectuur van Messinia, met informatie over de regio, adressen van lokale besturen etc.

Links Griekenland Algemeen

Grieks verkeersbureau: Ook hier veel informatie over Griekenland, zoals Vakantie bestemmingen, Transport, Accommodaties, Attracties en Foto's.
Griekenland.net: geeft informatie over het Griekse vasteland, de eilanden, het klimaat, accommodaties, een online magazine en een forum
Greek Food is een website met heel veel recepten en foto's van Griekse gerechten, Griekse wijnen, wat in Taverna's te verwachten etc.

 

Parakalo is een website met Grieks nieuws. In het dagelijks leven verdient Natascha haar brood als (web)redacteur. In haar vrije tijd schrijft, praat en leest ze graag over Griekenland. En nog liever gaat ze er naar toe.

Overige Links

Website van Labrador Kennel "Stars and Tails" van Sylvia van Staden.

 

 

 

Peloponnesos (eigen start.nl)
Startpagina Griekenland
Accommodaties
Handig! Griekse woordjes.......
Vakantie boeken bij Nederlanders