Eetkeuken

De keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien. Er staat een Amerikaanse koelkast die naast koelt en vriest ook voorziet in ijswater, ijsklontjes en crunched ijs). Daarnaast staat er een wasmachine, een vaatwas machine, magnetron en een oven met elektrisch fornuis. Ook zijn er een tafelgrill, waterkoker, koffiezet apparaat, staafmixer en sinaasappelpers.

Er is ruim voldoende servies,voor ongeveer 10 personen: glazen (borrel glaasjes, wijn glazen, longdrink glazen), bestek (messen, lepels, vorken, gebaksvorkjes, koffie lepeltjes, scharen, vleesmessen, knoflookpers etc. Er is een pannenset, diverse koekenpannen, plastic bewaardozen voor in de koelkast of vriezer, opdien schalen etc. Daarnaast is er ook een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Kastjes

De keuken heeft een fors aantal kastjes en lades. Er is ruim voldoende bestek en hulpmiddelen aanwezig zoals een staafmixer met accessoires.

 

 

Natuurlijk ontbreken ook de pannen en glaswerk niet.

 

 

Vanzelfsprekend staat er ook ruim voldoende serviesgoed zoals borden (diner en ontbijt), schaaltjes, koffiebekers, koffiekopjes etc.

Koelen en Vriezen

De keuken heeft een Amerikaanse side-by-side koelkast van LG. De koelkast is zeer ruim van binnen en heeft een dispenser aan de buitenkant voor gekoeld water, ijsklontjes en crunched ijs. In de vriezer staan wat koelelementen die kunnen worden geplaatst in de koelbox (staat in de kast in de woonkamer) die op auto- of boottochtjes kan worden meegenomen en heerlijk koude drankjes kan garanderen op de warme dagen.

 

Overigen

(Af-)wassen

De keuken is uitgerust met zowel een Whirlpool wasmachine als een AEG vaatwasser.

 

Koken

Op de aanrecht staat een magnetron oven met daarnaast een stelletje voor olijfolie, azijn, zout en peper.

 

Fornuis

Er staat eveneens een fornuis voorzien van een oven.

 

Ook staat er een waterkoker en een koffiezetapparaat.