Onze villa huren?

Als we zelf er geen gebruik van maken verhuren we onze villa aan familie, vrienden en bekenden. Wij vragen uw begrip dat wij ervoor hebben gekozen om onze gasten te verzoeken in onze villa niet te roken en geen huisdieren mee te nemen.

Zoover Award winnaar

De beoordelingen van onze gasten over Villa van Staden waren aanleiding voor Zoover Vakantiebeoordelingen om onze villa in 2011 de Zoover Award beste villa toe te kennen. Blij zijn we met de beoordelingen die we van onze gasten mochten krijgen en trots dat we deze award hebben ontvangen! Ook in 2012, 2013, 2014 en 2015 vielen we in de prijzen met een "Zoover Recommended", "Highly Recommended" en "Silver" awards met de hoogste score voor de regio Finikounda / Methoni. In 2016, 2017 en 2018 verheugen we ons met het Zoover predikaat "Fenomenaal".

Huurprijzen

Periode A Periode B Periode C
Jan 1 - Mrt 31 Apr 1 - Mei 31 Jun 1 - Sep 30
Nov 1 - Dec 31 Okt 1 - Okt 31  
Prijzen per week
€900 €1.300 €1.500

Klik voor een Excel file om de huurprijs snel en eenvoudig te berekenen:

Bereken nu!

Beschikbaarheid

Wij hebben nog verschillende beschikbare periodes. Stuur ons gerust een e-mailtje om te checken of uw favoriete datum nog beschikbaar is.

Over de prijzen

  • De prijzen gelden voor de villa, ongeacht het aantal personen (maximaal 6 personen).
  • Wij geven korting wanneer de villa voor een periode langer dan drie weken wordt gehuurd.
  • Voor de eindschoonmaak wordt € 75,- in rekening gebracht, te voldoen bij de eerste aanbetaling.
  • Er wordt een waarborgsom van €350,- in rekening gebracht. De waarborgsom wordt na de verhuurperiode terug betaald.
  • De aanbetaling is 50% van de totale huursom bij de definitieve reservering en de overige 50% vier weken voor aankomst.

Huurvoorwaarden

Klik HIER om ons model huurvoorwaarden te lezen. Onze villa wordt in principe alleen per volle week verhuurd tenzij vooraf anders overeengekomen.

 

Over onze gasten

We hebben erg ons best gedaan om onze Villa gerieflijk, comfortabel en luxe in te richten. Villa van Staden is geen doorsnee vakantiewoning en dat willen we graag voor onze gasten en ons zelf zo houden. Daarom verhuren wij onze villa alleen aan familie, vrienden en bekenden.

Kennen wij elkaar niet en heeft u toch belangstelling om ons huis te huren? Neem dan gerust contact met ons op en kunnen we eerst een afspraak maken om elkaar te ontmoeten. Als we over en weer een klik hebben, dan heten we jullie graag welkom als nieuwe gasten in Villa van Staden.

Onze gasten over ons

Nieuwsgierig om te lezen wat andere gasten over onze Villa hebben te zeggen?

Reviews